2014. április 19., szombat

Maraton Zumba pentru Fundatia Diakonia

Sâmbătă, 12 aprilie în cadrul maratonului de Zumba caritabil intitulat”Ajutor de la om la om”, s-au adunat aproape o sută de participanți pentru a face donații către Fundația Creștină Diakonia din Sfântu Gheorghe.

Ideea Maratonului de 90 de minute îi aparține instructorului internațional Marius Grancea și a fost organizat de către doi instructori de Zumba, Zita și Laura.
Sala de sport a Școlii gimnaziale Nicolae Colan s-a umplut repede, iar instructorii de Zumba- recunoscuții Marius Grancea și Leașu Zsuzsanna au creat o atmosferă fantastică, atât pentru iubitorii sportului, cât și pentru toți cei care au avut ocazia să experimenteze pentru prima dată programul de fitness inspirat din dansurile latino. Între timp, o altă sală a școlii s-a umplut cu alimente, haine și jucării.
Câțiva copii care provin din medii sociale defavorizate și-au exprimat recunoștința lor pentru donațiile primite printr-un dans popular, iar la sfârșitul evenimentului, Makkai Peter preot reformat și coordonatorul local al Fundației și-a exprimat aprecierea față de toți cei care au sacrificat timpul lor liber ca să facă un gest nobil.
Pe această cale, organizatorii doresc să le mulțumească tuturor celor care au participat la această acțiune, făcând posibil ca primul eveniment Zumba® fitness caritabil din Sfântu Gheorghe să-și atingă scopul!






Articol din Mesagerul de Covasna: Link

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése