2010. október 11., hétfő

CONCURS

Fundaţia Creştină Diakonia Sfântu Gheroghe CasaIris a înfiinţat în 2010 premiul pentru promovarea persoanelor cu dizabilitati din Romania care practica arte plastice. Premiul va fi acordat pentru prima dată în decembrie 2010 cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap.
La concurs se poate participa numai cu picturi, grafică sau sculptură. Nu se acceptă
instalaţii, clipuri video, fotografii sau printuri digitale. Lucrările de concurs vor fi evaluate de către un juriu profesionist. Toate lucările de concurs primite la timp vor fi expuse în sălile de expoziţie CasaIris. Din cele mai bune lucrări va apărea un catalog şi un bloc de cărţi poştale. Valoarea marelui premiu este de 350 EUR.
Lucrările însoţite de curriculum vitae se trimit sau pot fi depuse până la 28 noiembrie 2010 (data preluării) la adresa de mai jos:

Írisz-ház

Sfântu Gheroghe, jud. Covasna

str.Lacramioarei nr.5
Pe pachet se indică: CONCURS

Deschiderea expoziţiei şi decernarea premiilor va avea loc în decembrie 2010 în CasaIris. Detalii suplimentare găsiţi pe site-ul iriszhaz.blogspot.com sau puteţi să contactaţi pe Péter Makkai la nr. de telefon:004-0267-315 560, mobil: 0724-000 467 sau e-mail iriszhaz@gmail.com.

Doriţi să susţineţi acest premiu? Scrieţi intenţia dvs. la adresa de mai sus, noi vă contactăm pentru detalii. Vă mulţumim anticipat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése