2010. október 11., hétfő

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Sepsiszentgyörgyi Keresztyén Diakónia Alapítvány ÍriszHáz 2010-ben létrehozta Romániában élő, önmagukat a képzőművészet nyelvén kifejező és alkotó, fogyatékkal élő személyek munkásságát népszerűsítő díját. A díjat első alkalommal 2010. decemberében fogják odaítélni a Nemzetközi Fogyatékkal Élők Világnapja alkalmából.

Pályázni csak festménnyel, grafikával vagy kisplasztikával lehet, installációkkal, videókkal, digitális printekkel és fotókkal nem. A pályamunkakákat avatott szakmai zsűri fogja elbírálni. Minden, időben beérkezett munkát kiállítunk az IriszHáz termeiben. A legjobb munkákból katalógus és képeslap-tömb készül. A fődíj értéke 350 euró.

A pályamunkákat életrajz kíséretében 2010. november 20-ig (beérkezés időpontja) lehet beküldeni ill. eljuttatni az alábbi címre:

ÍriszHáz

Sepsiszentgyörgy, Gyöngyvirág utca 5

(Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, str.Lăcrămioarei nr.5)

A küldményre tüntessék fel: PÁLYÁZAT

A kiállítás megnyitója és a díjátadó ünnepség 2010. decemberében lesz az ÍriszHázban. A fejleményeket az iriszhaz.blogspot.com oldalon lehet követni. További kérdéssel forduljanak Makkai Péterhez, elérhetőségei:

telefon 004-0267-315 560, mobil: 0724-000 467 vagy e-mail iriszhaz@gmail.com.



Ön is szeretné támogatni a díjat? Írja meg szándékat a fenti címre. További részletekért felvesszük Önnel a kapcsolatot. Előre köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése